Pácolt csirkemell

4 fő részére

Nehézség:

kezdőknek

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 60 dkg csirkemell filé
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál mustár
  • 0.5 dl olaj

Elkészítés

A csirkemelleket alaposan megmossuk, törlőkendővel megtöröljük, hogy ne maradjon vizes. Sózzuk, borsozzuk, a felaprított fokhagymával bedörzsöljük, és a mustárral bekenjük. Végül meglocsoljuk olajjal. Hogy összeérjenek az ízek, pár órára a hűtőbe tesszük. Étkezés előtt forró serpenyőben pirosra sütjük a csirkemell mindkét oldalát.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.